Post by pronaltremaniv on Mar 8, 2022 14:54:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Эрудит с Друзьями ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Эрудит с Друзьями IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Эрудит с Друзьями 2022 version ▞▞▞
Klasa!!!
Igra se stalno ruši, daje greške 1000, 1001, nešto drugo.Rječnik koji se koristi za igru oduševljava slengom, skraćenicama i drugim stvarima, ali nema normalnih riječi koje su u mnogim rječnicima, neologizmi! Uzmite rječnik!!! Administrator grupe igara u VK-u daje netočne odgovore na pitanja, imenuje nekoga kompetentnijeg za ruski jezik!
Tako zabavno. I jako dobro napravljena igra
Beskorisno za one koji ne čitaju ruski 🙄
Эрудит с Друзьями Επιτραπέζια παιχνίδια xngw
Kupoprodajna cijena VIP-a za mjesec i godinu je netočna - ispravite podatke!
Nema engleskog......ovo je smeće.
Ne radi!
Video oglasi su JEBENI, sada ih iz nekog razloga ne blokira adblocker. Verziju bez oglasa ne možete kupiti za par dolara, postoji samo pretplata. A sada je autorizacija preko facebooka mrtva! Uredi: Sada se općenito ruši pri pokretanju. Edit2: pomoglo je rušenje podataka. Pomogla je ponovna instalacija.
Ne radi na Androidu
Nakon zadnjeg ažuriranja igra se ruši... Sada popravljeno. Sjajna igra!!
Poteškoće su se pojavile prije nekog vremena. Prestale su stizati obavijesti o potezima protivnika. Stalno se pojavljuje prozor s greškom i morate ponovno ući u igru. Visi. Drugi dan se ne mogu prijaviti, piše da je greška. Tužno. Volio sam ovu igru.
Prijava na Facebook je zaglavljena. A uz to i moje igre i pretplata
Ništa ne radi već barem tjedan dana
nije bio na engleskom
Ja volim!
Odmah kada kliknete na enter igra se ruši
A sad je studeni, još se ne mogu nositi s problemom
Zabava
Эрудит с Друзьями Επιτραπέζια παιχνίδια xngw
Divlji broj zastarjelih riječi, imena i ostalog što se nalazi u rječniku, ali nema takvih riječi, na primjer, kao što su Tora i Kuran, dok je Biblija. Ne postoji način da pošaljete riječ na odobrenje putem aplikacije.
Nerazumljive riječi u rječniku: kratice, itd. Nakon posljednjeg ažuriranja, igra se ruši na bilo koju radnju.
Zašto ne mogu reproducirati preostala slova na kraju? Trebam li odustati ili prije nego što igram...
Nakon ažuriranja nestale su sve statistike i nestale su aktivne igre. Postoji puno sličnih propusta (android, različiti modeli). A "posebna ponuda" za kupnju pretplate za 1,00 rubalja, kada se klikne, šalje vas na stranicu s mogućnošću plaćanja samo 229 rubalja. - kako je to uopće? (Dostupne snimke zaslona)
Ne mogu otvoriti igru. Pada na samom početku.
Эрудит с Друзьями બોર્ડ pgl
Ima nekih nedostataka u upravljanju, ali generalno mi se sviđa. I općenito, nema alternative s podrškom za ruski jezik
volim to.
Što se dogodilo s originalnim škrabotom
Budite oprezni pri kupnji dodataka u ovoj igrici! Prije dva dana platio sam VIP pretplatu na godinu dana. Plaćanje je prošlo, ali pretplata nije aktivirana. Tim za podršku ignorira moje zahtjeve. Samo šteta! ((((
Nisam zadovoljan... Ne razumijem jezik
Prije nego što instalirate aplikaciju pogledajte tim programera. 2 pitanja u autorizaciji. Izgubite 2 min i ne mogu se prijaviti. sretno
Redovito se smrzava i ruši. Morate se ponovno prijaviti.
Aplikacija je prestala raditi 05 10 21. Inicijalizacija se zamrzava u fazi 1, a zatim se aplikacija zatvara
Эрудит с Друзьями બોર્ડ pgl
Solitaire Tripeaks Game Kartu Kartu vny
Od danas su uveli oglašavanje, igra na njemu se stalno lomi.
Dodajte funkciju potvrde savjeta, slučajni dodiri se događaju