Post by pronaltremaniv on Mar 8, 2022 14:51:34 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ опит ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
няма проблем
Но трябва да се подобри графиката на враг и герой и войн!!
Това е хубава игра, но... Жалко, че направиха всички надстройки толкова скъпи. Вярвам, че се прострелват в крака с него. точно както при gta онлайн, надграждането или върви много бавно, или става много скъпо.
Най-добрата игра за защита на кулата досега!!!
хубаво
Ежедневните куестове са насочени към харчене на лилави, което би било основната полза. Изработката на яйца е твърде нисък процент и играта е бъгове като цяло. Виждам, че са го обозначили като бета, така че ако поправят всичко това, може да започна да играя отново.
Разработчикът вече не съществува. Не купувайте артикули в играта. Няма да ги получите.
Офертите от Tapjoy не ми дават моите диаманти... Просто ми дайте отговор и ще променя оценката.
Добра игра
Добра игра, но е трудно да получите лилав диамант и всеки, който играя, винаги се връщам към началото.
Castle Defense 2 Strategy xdf
Харесвам тази игра, но проблемът не можете да възстановите запазената игра. Надявам се да има опция за запазване на играта като Google или cloud. Играя това почти 2 години. Само този метод за спестяване е това, което виждам проблема на другите и на мен.
Лошо направено. Също така път към много реклами.
Играта е добра, но нивото е твърде трудно След 2 или 3 опита можете да спечелите .добра игра Tower Defense Fan
Играх тази игра от доста време, но има проблем, че забелязах, че няма никакъв процес на обслужване на Google Play, че мога да запазя нивата си на играта. Също така деинсталирам играта, за която мисля, че "ще бъде решена, но когато инсталирам, няма да се реши. Моля, направете необходимата стъпка за това, да вземем нашата игра в това ниво на игра.
Не съм получил наградите си от имперския пакет, въпреки че съм платил за него.
Мразя тези игри, които винаги се губят в синтеза, когато ще падна домашните любимци от 5 кръга. Правя това много пъти, но никой не получи кралския ранг, моля, актуализирайте тази игра, защото това е най-старата версия на играта последната актуализация е на 2015 г. и досега 4 години тази игра не се актуализира. Харесва ми новата версия, има по-голям шанс да получа най-висок ранг домашен любимец, за да могат много геймъри да се забавляват като мен... ГОТОВО...
Играта е страхотна, но когато направих покупка на лилави скъпоценни камъни, тя не се показваше, въпреки че я платих успешно.
Наслаждавам се на разнообразието от механика в тази игра, както и на многото налични методи за смилане. Смилането на кристали и точки е задължително тук, ако сте F2P, но е приятно да разчитате на ежедневните куестове и много режими на игра, за да смесите геймплея и да го поддържате свеж. Въпреки това, тази игра е основна свиня за данни, имах стотици MB, използвани до края на моя цикъл на фактуриране. Също така изглежда, че сървърите често се сривават неудобно, напр. по време на битки с шефове, няма да мога да се бия поради проблеми с връзката.
много добре, но толкова скъпо, няма безплатен диамант за надграждане на нашия герой
доста добър
城堡突襲2 策略 flk
Въпреки моята оценка, тази игра ми хареса.
Трябва да има функция за запазване на напредъка
Не ми харесва, че онлайн рангът е заплащане за победа с героите.. освен че играта е забавна.
Добър е, но не е толкова лесен за игра
Играл съм тази игра много и на това ЕДНО ниво в началото на играта, idk ЗАЩО, но се забивам на едно от първите нива, което ме кара да изтрия.
Boss Rush вече беше изоставен и унищожен от играч, който имаше милиони щети и последен удар. Тази игра вече беше изоставена.
Песен на Menicaft миналата година и другата страна на нещата, които не са предназначени за получател най-вече заради вида си в, но най-важната част. Първият. Първият. Първият. Първият. Първият. Първият. Първият. Единственият, който е най-популярен и е малко от време на време. Най-добрият път към върха на това, но това е голяма част от по-голямата част от деня. Няма да имам проблем с помощта на етикетите, които се предлагат за продажба.
Играта е страхотна. Имаме нужда от повече герои и начин да получим повече скъпоценни камъни
харесва ми
Грабне на пари. Сериозно, $20 за герой от ниско ниво? Постоянни прекъсвания за купуване, купуване, купуване... Хм, Бух-чао.
Тази игра е толкова готина, дори функциите са интересни 😇😇😇
Хубаво, харесвам герои, но в битката на арената има хакове, които играят, затова не ми харесва да забраня хака, за да има честна игра
Купих 2 героя, но си взех нов телефон и преинсталирах играта и тя ги няма, когато я отворя, мога ли да взема тези 2 героя, без да харча пари отново, но като цяло това е глупава игра, обичам я
Alpha Guns 2 Экшен vsb
Платих за мистериозния артикул, но той дори не се отразява в моите скъпоценни камъни и герои. Това някаква измама ли е?
Не купувайте нищо! ИЗМАМА! Все пак 2 звезди за часовете забавление, но изразходваните пари, които никога повече не виждам, наистина ме вбесяват. Опитах се да се свържа с разработчика няколко пъти - никакъв отговор!
самата игра е забавна, но всичко останало не е. много отвратително приложение. реклами навсякъде. след всеки екран има добавка. също така автоматично се изключва, ако играете офлайн, защото тогава те няма да получат рекламите си. Кристалните оферти в магазина също са измама. опитах много от тях и не получих нищо. хубаво приложение. tldr това приложение е едно голямо допълнение със страничната полза от играта.
Плащате истински пари в играта и ако я деинсталирате и инсталирате отново, всичко изчезва. Каква измама.