Post by pronaltremaniv on Mar 8, 2022 14:45:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knight Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knight Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστα primogems ▞▞▞
▞▞▞ Knight Age 2022 version ▞▞▞
Λέει ότι είναι απλώς περισσότερο από 10 MB, αλλά γιατί όταν το κατεβάζω δεν ήταν δυνατή η λήψη του λόγω ανεπαρκούς μνήμης. Έλεγξα πόση μνήμη έχει απομείνει στη συσκευή μου και σχεδόν 70 mb δωρεάν μνήμη, οπότε γιατί δεν μπορεί να γίνει λήψη; Θέλω να το παίξω και δίνω 5 αστέρια.. Παρακαλώ φτιάξτε tnx...Mf αυτό το παιχνίδι το μισώ αυτό το παιχνίδι που παίζω εδώ και πολύ καιρό θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο στα fail items upgarade έχω ξοδέψει περισσότερα από 5 εκατομμύρια χρησιμοποιώντας 4clover leaf αλλά και πάλι δεν λειτουργεί σε αυτό το παιχνίδι αν αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για indo τότε μην Κρατήστε στο κατάστημα παιχνιδιών σε άλλους ανθρώπους της χώρας μπορεί επίσης να αρέσει, έτσι απλά και γι 'αυτούς δεν είναι κακό αυτό το παιχνίδι
tai du lieu khong duoc
Πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά;
Όχι ένα παιχνίδι
Τι συμβαίνει με τον διακομιστή; Δεν μπορώ να συνδεθώ
Το λατρεύω
Knight Age Cabaran limf
Δεν είναι ανατροφοδότηση αλλά πώς παίζουμε multiplayer
Γιατί
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πού είναι τα αγγλικά σε αυτό;
Δίνω 5 αστέρια σε αυτό το παιχνίδι..!! Γιατί?? Επειδή αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που δεν θα βαρεθείτε ποτέ να παίξετε.. Παίζω αυτό το παιχνίδι από το έτος 2014 και μέχρι τώρα το 2020 δεν υπάρχουν ακόμα αλλαγές και το παιχνίδι εξακολουθεί να βελτιώνεται.. ευχαριστώ διαχειριστή και επίσης ευχαριστώ και αυτούς που δημιουργούν αυτό το παιχνίδι.. "kao" knigth age online ευχαριστώ.. 😘😊🥰 @oku guild ign guns04
Θέλω να εγγράψω τον δικό μου λογαριασμό σε παγκόσμιο διακομιστή, αλλά δεν μπορώ να είναι δύσκολο και δεν καταλαβαίνω viet. :-(
δεν μπορείτε να πουλήσετε το γαλανόλευκο προϊόν;
Πολύ καλό αλλά η γλώσσα......
μου αρέσει αυτό το παιχνίδι....πώς να δημιουργήσω acc σε αυτό το παιχνίδι είναι 1st:ολοκλήρωσε την πρώτη σου αποστολή 2ος: επίπεδο έως 10 3ο: μετά από αυτό θα πρέπει να πάτε στο amin 4ο: πατήστε επιβεβαίωση λογαριασμού και συμπληρώστε το _________
Αγγλικά plssssssss
Knight Age Приключенски laz
Διορθώστε το laggy και την πτώση fps για την έκδοση Android 11 😑
meh
Κάντε αυτό το παιχνίδι καθολικό και δουλέψτε για σφάλματα. Ορκίζομαι ότι αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο RPG, αν θέλετε βοήθεια για την ανάπτυξη ενός ιστού και άλλων κακόβουλων στοιχείων, απλώς στείλτε μου inbox νωρίτερα.
Δεν μπορώ να συνδεθώ σε παγκόσμιο διακομιστή παρόλο που έχω σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Η ενημέρωση καταστρέφει το παιχνίδι. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε το speedhack! Διορθώστε αυτήν την ανόητη ενημέρωση προγραμματιστών!
Νομίζω ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει περισσότερη αναζήτηση, γιατί να μην βάλεις λίγο χιούμορ σε κάποια αναζήτηση σωστά; Ή προσθέστε μερικά πασχαλινά αυγά ακόμα και δεν είναι Πάσχα. Το XD εξακολουθεί να είναι υπέροχο παιχνίδι όμως!
Παρακαλώ διορθώστε το
Γρρρ...γιατί αποσυνδέομαι από τον διακομιστή...έχετε σφάλμα
Όχι και βαρύ παιχνίδι
Πάρα πολύ δύσκολο να ανέβεις επίπεδο
Αλλά πώς μπορώ να διαγράψω τον προηγούμενο χαρακτήρα μου;
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Δεν είναι συμβατό με το τηλέφωνό μου και δεν είναι αγγλικά, παρακαλώ ενημερώστε μια νέα γλώσσα...
Knight Age சாகசம் vwo
Το όνομα παιχνιδιού Trixsay ty
Ναι
Steam Entertainment oomw
Δώστε δωρεάν πολύτιμους λίθους κάθε μήνα LOL
Μόλις αγόρασα 350 πετράδια (php434) ... Μην το κάνετε αυτό... Είμαι πιστός παίκτης... Διορθώστε το... Δεν θέλω να σπάσω την εμπιστοσύνη μου σε αυτό το παιχνίδι ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ign: taglibog
το καλύτερο παιχνίδι ποτέ IGN:yarkan
δεν υπάρχει αγγλική γλώσσα .δεν μπορώ να καταλάβω πλήρως
Λατρεύω το παιχνίδι 😊
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό...μπορείτε να μιλήσετε με άλλους χαρακτήρες😀😀...ανεβείτε επίπεδο...αλλά το να ανεβείτε επίπεδο είναι δύσκολο όταν είστε στο επίπεδο 16 παραπάνω😭😭😭😭😭
το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό στην αρχή. τότε αρχίζετε να νιώθετε τη χελώνα αργό επαναλαμβανόμενο και εξαιρετικά βαρετό να τρίβει μετά το lvl 30. Το παιχνίδι έχει στόχο να το κάνει τόσο κουραστικά αργό στο lvl που είτε τα παρατάτε είτε αγοράζετε βιβλία exp με πραγματικά ΧΡΗΜΑΤΑ! είναι ακόμα ασυνείδητα αργό και βαρετό. Ήμουν ενθουσιασμένος στην αρχή καθώς αυτό το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το ragnarok. Ωστόσο σύντομα θα δείτε ότι πρέπει να αφήσετε τη συσκευή σας ανοιχτή όλη μέρα και νύχτα auto grinding exp to lvl. και μετά οι παίκτες μπορούν να σε σκοτώσουν, ώστε να μην μπορείς καν να afk αυτόματα. άσκοπος!
είναι εντάξει, αλλά πρέπει να προσθέσετε ένα turtiol
Knight Age Pakikipagsapalaran gev
Η δύναμη του κλείνει όταν προσθέτω πόντους στη ζωτικότητα -_- Πάντα
οκβκβκ....