Post by pronaltremaniv on Mar 8, 2022 14:42:26 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knight Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knight Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas padidinti kristalai ▞▞▞
▞▞▞ Knight Age 2022 version ▞▞▞
Tačiau kai kurios nedidelės problemos... kartais priverstinai uždaroma ir užduoties pavadinimas bei aprašymai turi būti pataisyti
Knight Age சாகசம் vwo
Ar nėra angliško pasirinkimo?
Tai puikus žaidimas, bet aš susidūriau su kai kuriomis problemomis...dažniausia problema yra per daug sukčių žaidime..tačiau tikiuosi, kad žaidimo meistras užtikrins didesnį saugumą, kad jų išvengtų...
puikus zaidimas ..
Kai esu skyriuje, kur galiu pasiimti ginklus, jis visada buvo uždarytas.
Šis žaidimas yra tikrai puikus, bet galimybė atnaujinti ginklus ir įrangą yra tokia kvaila, šansai gauti daiktus į lv6 yra pragaras žemėje, o gauti daiktą lv8 yra net baisiausia, kol lv8-10 ar 11. būkite toks žlugęs žaidime, aš turėjau beveik 2 m, dabar nusileidau iki 500 000, tai tiesiog taip kvaila, tik 3% tikimybė, kad kada nors pasiseks jums, vaikinai, reikia padidinti sėkmės procentą, prašau!!!!
Man patinka jūsų žaidimas, bet dar vienas dalykas, kurį turite atnaujinti, parduodate sparnus parduotuvėje, o kostiumus - mielus, pavyzdžiui, atnaujinkite kostiumą ir sparnus, kad parduotumėte parduotuvėje. Noriu papildomos patirties, jei ne, duosiu jums 2 žvaigždučių HD žaidimą
Knight Age Приключенски laz
Kaip įregistruoti id
Knight Age Sarguzasht endv
Pataisykite pk režimą, pridėkite kilimo pk režimo mygtuką.
Prašau auksinio renginio
As turiu 114 101 99lwl gero zaidimo
Mokėkite, kad laimėtumėte šiukšles
viskas gerai, bet jūs, vaikinai, turite pridėti turtiolą
Kai pavadinimas ir aprašymas yra anglų kalba, kodėl ne žaidimas?
žaidimas iš pradžių buvo įdomus. tada pradedi jausti, kaip vėžlys lėtai kartojasi ir labai nuobodžiai šlifuoja po 30 LVL. Žaidimo tikslas yra padaryti jį taip nuobodžiai lėtą iki LVL, kad mesti arba nusipirkti exp knygas už tikrus PINIGUS! jis vis dar beprotiškai lėtas ir nuobodus. Iš pradžių jaudinausi, nes šis žaidimas panašus į ragnarok. tačiau netrukus pamatysite, kad turite palikti įrenginį įjungtą visą dieną ir naktį automatinio šlifavimo exp iki LVL. ir tada žaidėjai gali tave nužudyti, kad net negalėtum afk auto. beprasmiška!
Man labai patinka šis žaidimas. Bet tikiuosi, kad jame bus daugiau įvykių atnaujinimų ir, tikiuosi, naujų šukuosenų!
Ištaisykite užduoties klaidas, nes aš negaliu gauti jokių brangakmenių, kai tik baigiu savo užduotį, išskyrus kasdienę užduotį, ir pridėkite daugiau funkcijų prie šio žaidimo. 2. Kartais, kai bandau prisijungti, automatiškai atsijungiau nuo serverio. Nekenčia to ir, prašome, PAtaisykite, ir aš įvertinsiu 5 žvaigždutėmis. Ačiū (Andreaaa)
Pls atnaujinimui reikia 3D herojaus grafikos, o ne dėžutės
ANKSTESNĖ VERSIJA GERESNĖ
Šiukšlių žaidimas! Daugelis sukčių Daug sukčių Nenaudingas administratorius Niekada nežaiskite šio žaidimo
Tačiau kartais tai sugenda ir ištaisykite klaidas, todėl įvertinsiu penkiomis žvaigždutėmis
Prašau angliškai???
Tiek daug indoneziečių naudoja modifikuotas programas, kad apgautų žaidimą, kad taptų stiprus ir lengvai išlygintas.
šlykštu nesuprasti, bet pats žaidimas yra kažkas
Negaliu prisijungti prie pasaulinio serverio?
Ar tu gali sužavėti žaidimą. Tai tikrai erzina, aš jau perku brangakmenius ir vis dar negaliu sukurti gildijos, pataisyti, mes švaistome pinigus jūsų žaidime!
Arrow - теперь с 1200 уровнями Головоломки wofv
Tai gerai
Bán đồ cay v
Leiskite visus simbolius į vieną saugyklą ..ne atskirti
Smagiau galima nusipirkti naminį gyvūnėlį su auksu.5 m aukso gogogo (HECTOR34)
Jūs užrakinate paskyrą be jokios priežasties ir sakote, kad užrakinta, mano paskyra naudoju mod versiją, bet naudoju tik pagrindinę programą ir visą laiką nenaudoju jokio modifikavimo