Post by orowabbemas on Feb 28, 2022 18:26:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pikmin Bloom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pikmin Bloom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше токенів ▞▞▞
▞▞▞ Pikmin Bloom 2022 version ▞▞▞
Плюси: Крута програма для прогулянок - It's Pikmin - Тактильний відгук під час посадки квітів приносить задоволення. / Мінуси: додаток завантажується вічно - Меню виглядає млявим і поривчастим - Функція AR потребує більш досконалості - Потрібна більше активностей, крім експедицій - Монети дуже важко отримати.
Цвітіння пікміна приносить задоволення, коли ви годуєте свого пікміна нектаром або збираєте його квіти. Я граю в неї щодня, і мені подобається бачити унікальні дизайни pikmin, які я отримую з різних місць. Але я хотів би, щоб у мене було більше завдань протягом дня, як-от мати монстрів, з якими можна битися. як тільки пікмін має капелюх, мені більше нічого з ним робити. Загалом, дуже веселий і добре зроблений досвід.
Нема чого робити. Pikmin — моя улюблена серія ігор, тому я розчаровуєш, коли останнім часом серія отримує лише напівготові ігри. Якщо нічого іншого, я б запропонував додати скарб. Збір скарбів був найкращою частиною серії Pikmin, тому що це робить масштаб очевидним, створюючи зв’язки з реальним світом. Фрукти нудні. Мікротранзакції повністю завищені. Гравці дуже обмежені в тому, що вони насправді можуть робити, тому мікротранскації недоречні.
Це просто крокомір на тему Pikmin. Це досить голі кістки і, чесно кажучи, досить нудно. Соромно, бо я люблю Пікміна.
Останнє оновлення тепер унеможливлює завантаження гри на мобільні дані. Нескінченний екран завантаження під час мобільного передавання даних, незважаючи на повне обслуговування, іноді отримує сповіщення про те, що він «погане підключення до мережі», але зазвичай просто завантажується безкінечно. У момент, коли я знову відкрив цю програму під час підключення до Wi-Fi, вона миттєво завантажується. Ця проблема виникла лише після цього останнього оновлення. Очистили всю інформацію та двічі перевстановили, чули від інших, що це не поодинока проблема.
Цікава розвага, яку можна використати, щоб додати трохи кольору до ваших прогулянок або візитів далеко від дому. Ви не повинні бути змушені працювати 24/7, але гра, схоже, вважає за краще, щоб ви просто занурювалися в те саме протягом дня.
Не завантажується після останнього оновлення. Я видалив і перевстановив, як сказано в усуненні неполадок, і тепер я навіть не можу увійти. Мій наречений все ще може грати на своєму телефоні, але я не можу увійти. Здається, я повернуся до Pokemon Go.
Приємно мати гру, яка не вимагає зайвої уваги, це найкраща гра, яку коли-небудь створив якийсь Niantic, що є частиною чарівності.
Досить хороша гра. Але мати скаргу. Коли я ходжу, він телепортує мене у випадкове місце. Будь ласка, виправте це, і я поставлю п’ять зірок
Я грав уже кілька тижнів. Неймовірно весела гра, неймовірно велика кількість недоліків. Ios все ще повністю аварійно завершує роботу, все ще має затримку SMS та сповіщень про інші програми. Робить його майже неможливим. Відстеження кроків і посадка квітів можуть бути хитрими. Монетна система божевільна, і магазин майже вимагає реальної оплати. Також допоможе мати міні-підручник про те, що ви можете і що ви зможете робити
Чесно кажучи, мені подобається гра. Невимушений, інтерактивний, приємний без подачі, щоб грати важко. Це чудова гра. Але після цього останнього оновлення я не можу грати. Коли я відкриваю програму, вона завантажується приблизно на чверть шляху, а потім просто зупиняється і не рухається далі. У зв’язку з цим я спробував надіслати електронний лист за допомогою наданої електронної пошти тут, у Google play, і для автоматичної відповіді сказав, що електронна пошта навіть не є дійсною контактною електронною поштою, і якщо я хотів зв’язатися зі службою підтримки, я повинен був зробити це через додаток. яку я навіть не можу відкрити...
Здається, оновлення вирішило проблему з можливістю входу в систему. Все ще не можу зв’язати свій Facebook, оскільки спочатку зареєструвався за допомогою свого облікового запису Nintendo. Не можу змінити свою електронну адресу Google на ту, яку я хочу зв’язати, АЛЕ гра працює інакше.
Коли програма відкрита, вона заважає базовій функціональності ОС, як-от push-сповіщення, завантаження додатків та надсилання SMS-повідомлень.
Подобається гра, і я із задоволенням прочитаю більше про те, як ефективно в неї грати. Це допомагає мені досягати щоденних кроків! Звикає!
Будь ласка, зробіть усі маленькі анімації доступними для пропускання. Мені так набридло сидіти за одними і тими ж анімаціями під час вищипування та коли експедиції закінчуються.
Мені дуже подобається програма, і я, безперечно, мотивував мене виходити і рухатися більше, але коли я почав бачити, як кроки котяться назад, я буквально здався. Втратити 7000 кроків у майстері за 2 хвилини дуже прикро. Але це пояснює, чому останні два тижні мої кроки здавалися такими низькими. У будь-якому випадку, я використовував його деякий час, і це було досить добре, але мені набридло його видалення. Можливо, коли я відчую, що програма закінчена, я отримаю її знову, але я вийшов
Гра не завантажиться. Він завантажиться наполовину і просто зупиниться, я втомився перезапускати гру та перевстановлювати її безрезультатно. Я збираюся дати йому ще один день і буде видалено, якщо він продовжує не завантажуватися.
НЕ точно підраховує кроки. Щоденний підрахунок каже, що 1886 кроків, пікмін, який «вилуплюється» в моїй ранці, говорить про 2622. Я отримав цей пікмін після того, як почав ходити сьогодні, тому щоденні кроки повинні бути вище, ніж пікмін. Проте жодне число не є точним, оскільки сьогодні я зробив 4000 кроків (я подумки підраховую їх під час щоденних прогулянок). Як я можу зробити 10 000 кроків за день спільноти, якщо додаток не враховує 2/3 моїх кроків.
Я весело провів час, граючи в це та відстежуючи всі мої Pikmin, квіти та різні фрукти, коли я займаюся своїми щоденними справами. Це цікаво час від часу відвідувати, а також садити квіти під час тривалих прогулянок. Я люблю серію Pikmin, і хоча це не повний випуск, це чудовий досвід.
Весела гра, але потрібно більше справ. Тепер рівень 27. Я відчуваю, що гра зараз надзвичайно зайва, і я не так багато тримаю себе. Заробляти монети, не купуючи їх, займає багато років.
Pikmin Bloom 冒險 blt
Це весела казкова гра, де я дійсно відчуваю, що ви можете йти у своєму власному темпі. Це заохочує фактично вставати і рухатися, навіть якщо це означає лише кілька додаткових походів до холодильника, щоб отримати воду за допомогою фізичного відстеження кроків, щоб запустити основні функції гри.Можливість бачити квіти, посаджені іншими членами спільноти, а також мною, що зберігається приблизно тиждень перед скиданням / очищенням, додає приємний штрих! Безліч квітів, які ви можете посадити, — це класний аспект.
Beholder 2 Aventura hio
Це було веселим доповненням до моїх щоденних прогулянок, які я вже робив. Якщо ви активні або принаймні напівактивні і любите пасивне збирання та відкладене задоволення, яке приходить із збиранням і підвищенням рівня дружби з Pikmin, то це для вас. Це краще для людей, які живуть у цікавих містах і передмістях, і буде трохи розчаровувати людей, які живуть у сільських громадах, яким буде важко зібрати велику різноманітність бажаних пікмінів декору.
Цього разу вони дуже жадібні. Ви можете заробити преміальну валюту, граючи так само, як у Pokemon GO, але тут потрібно більше місяця, щоб заробити 1 євро. У pokemon go це більш розумно, і вам потрібно всього 4 дні, щоб отримати валюту на суму 2 євро. Крім того, найважливіші предмети в грі не можна придбати за преміальну валюту - оновлення рюкзака та інші оновлення (4 види) коштують 2,29 євро! Це насправді просто вилучення грошей. Ця гра весела і все, але це ганьба...
Гра чомусь перестала працювати на мобільних даних. Видалено та перевстановлено (для мобільних даних) і не можу ввійти через отримання помилки про відсутність підключення до Інтернету. Здається, Niantic вміє зламати ігри, а потім не виправляти їх своїми оновленнями.
Ця гра абсолютно чарівна. Спочатку дуже важко зрозуміти, і моя єдина проблема, крім того, наскільки це заплутано, я думав, що це був Ike Pokémon go, а це не так. Я не можу знайти новий пікмін уздовж нашої прогулянки, крім сходів, що чудово, але це не те, чим я думав. У моїх синів гра Pokémon go виглядає краще, але я терпіти не можу покемонів. Ця гра є повторюваною і якоюсь природженою.
Pikmin Bloom ጀብዱ drz
Не завантажує більше 5g, працює тільки через Wi-Fi. Я грав у гру щодня з кінця минулого року, але вона просто не працює. Без VPN або блокувальника реклами. S21 на T-Mobile
весела і мила гра. оновлення полегшили перемикання між функціями. безумовно рекомендую фанатам pikmin
весела гра. Я хотів би, щоб pikmin міг боротися з помилками, як у старих іграх
Досить нудно після того, як ви збираєте все, що трапляється на вашому шляху. З COVID-19 важко викластися, щоб подорожувати в нові місця.
Мій пікмін більше не набирає рівня дружби з експедицій, жодної. Щось, мабуть, зламалося, оскільки я спробував перевстановити, але це та ж проблема. Лічильник дружби не зрушиться з місця, якщо я не нагодую їх нектаром.
Минулого року я зламав кістку на нозі, і мені було ТАК ВАЖКО знову рухатися. Постійно болять обидві щиколотки. Але як тільки я отримав цю гру, я пішов на щоденну прогулянку, бо, чорт побери, було боляче, але я ХОТІВ НОВОГО ПІКМІНА! Я не знаю, чи б я витримав це, якщо б ця дурна гра не дала мені веселої причини вийти.
Схоже, деякі помилки були виправлені. Тепер я можу використовувати програму на Galaxy s21. Ця програма також дозволяє синхронізувати Google, чому вона не може підрахувати мій крок, щоб мені не довелося носити телефон?
Доки проблему сповіщення не буде вирішено, я маю залишити відгук на одну зірку. Я люблю цю гру, але мені також подобається спілкуватися з людьми
Вимикає моє з’єднання стільникового зв’язку/передачі даних, тому ніщо на моєму телефоні не може отримати доступ до Інтернету. Може розрядити батарею з 15-20% до 0 і вимикати телефон за лічені хвилини. Нагороди за підвищення рівня жалюгідні аж до образи. 10 білих нектарів, щоб пройти 20 тисяч кроків і здійснити подвиги? Невже?! Здається, проблема зі сповіщеннями вирішена, але все ще дуже серйозна система, яка впливає на проблеми з цією грою, яку ніколи не слід було випускати як є. Безкоштовна гра взагалі весела, якби не критичні дефекти.
Спочатку ця гра була приємною, але через кілька тижнів – ні. Є багато проблем із посадкою квітів, у 90% випадків вона не реєструє більшість пройдених мною шляху/посаджених квітів. Я також дуже втомився від того, що мій пікмін знаходив ті самі прикраси на узбіччі, лише коли я дістав їх до 4 сердець.
Я не впевнений, куди подівся мій попередній відгук, тому я не можу його редагувати, але це нормально, тому що я з радістю напишу ще один. Надана рекомендація не вирішила мої проблеми (оскільки на моєму телефоні не встановлено жодних блокувальників реклами). Гра не завантажиться без підключення до Інтернету з моменту оновлення, яке повністю перешкоджає меті гри. Але навіть якби це було, брак контенту стає все більш очевидним з моменту релізу.
Pikmin Bloom Przygodowe zgbc