Post by orowabbemas on Feb 28, 2022 18:10:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
چرا دیگه نمیتونم بازی کنم ..میگه بازیتو آپدیت کن .....ولی آپدیت نداره .
بازی عالی، بارهای سرگرم کننده. فقط گاه به گاه، اما بسیار کم است. بیش از همه این یک بازی واقعا سرگرم کننده است.
عالیه
دوست عزیزی که بعد از ۳ سال بازی اکانت شون پرید این امکان نداره شما ایمیل و پسورد رو درست بزن و سرور رو قره قبلی تنظیم کن دوباره با اکانت خودت بازی میکنی.
هی وارگیمینگ، مثل بازی شما. این ساده و سرگرم کننده است، اما من چیزی برای درخواست از شما دارم. از شما می خواهم خط leopard1 و TVP T 50/51 را به pbr به روز کنید، همچنین می خواهم تانک های سوئدی صدای خدمه خود را داشته باشند. و آخرین چیزی که می توان پرسید این است که آیا تانک های جمع کننده برای Girls Und Panzer هرگز بازمی گردند؟ اگر چنین است، چه زمانی کلیه خودم را برای آنها بفروشم. خیلی ممنون برای بازی و همه چیز.
بازی خیلی خوبه! کنترل های خوب و گیم پلی منصفانه است، با کمی مهارت می توانید بارهای کامیون پاداش دریافت کنید! من به تازگی 4k Damage 3 kills و 68k Creds در ببر 2 خود دریافت کردم! به هر حال، این یک بازی عالی است، 5 ستاره.
یک ستاره کم دادم بخاطر قطع شدن اینترنت در حینه بازی . زد حال که نمیزاره بازی بکنی .
World of Tanks Blitz Stratēģiskās spēles jlfv
این بازی را انجام نده، من همیشه 40+ ثانیه به بازی دیر میرسم، دائماً با ai که در بازی بد هستند، تیم میکنم، نرخ پیروزی 60 درصدی داشتم و به زیر 40 درصد سقوط میکردم چون همیشه شروع میکنم. وقتی 3 یا 4 هم تیمی می میرند تا حتی قبل از شروع نابود شوند
World of Tanks Blitz PVP MMO სტრატეგია asot
بازی یک سال پیش بهتر بود، نمی توان برای مدت طولانی پنهان شد و تانک ها قابلیت حرکت و قدرت آتش را تغییر داده اند، نه همیشه برای بهتر شدن. گاهی شبیه موشک های ساخته شده از لاستیک است.
در مورد بازی که عالی ولی اشغال هر روز یک بروزرسانی در حد سی مگ می ده من نمیدونم این دیگه چه سیقه .
بد
عااااالییی
بازی خعلی باحالیه... فقط خیلییلیی اینترنت پرسرعت میخواد.. اکثر مواقع وقتی من بازی میکنم، اون پایین مینویسه: loss:25% خلاصه فقط از این نظر خیلی اذیت میکنه و ضد حالش همینه....
هب زق
World of Tanks Blitz ስልት xpr
بازی خیلی خوب و واقع گرایانه ای است نکته خوبش اینه که لازم نیست پول خرج کنی اما اگر پریمیوم پس از دریافت جایزه هایی که بعد از بتل میده خیلی کمترن
من به جای 5 ستاره 2 دادم زیرا آنها تانک های فوق العاده را در بازی گنجانده اند که ناعادلانه است همه ما از تانک های جنگ جهانی 2 استفاده می کنیم و حریف ما سوپر تانک دارد که کاملاً ناعادلانه است.
"بازی بدون به روز رسانی" من آن را از زمانی که منتشر شد آن را به روز کردم و بدون توجه به آن مدام از من می خواهد که به روز کنم
اگر وارد تانک های ردیف 5 شدید، حتی اگر برنده شوید شروع به از دست دادن اعتبار می کنید. مسخره است. رفتن به سطوح بالاتر تانک را غیرممکن می کند. اگر بچه ها بتوانید این مشکل را حل کنید، احتمالاً هر روز بازی شما را انجام می دهم. شما می دانید که همه در این بازی رئیس مطلق نیستند. در غیر این صورت کار بسیار خوبی برای ساخت این بازی است. ببخشید اگر کمی بی ادبی کردم منظورم هم نبود. من هنوز عاشق بازی شما هستم.
شاسکول بابا اوچ .👏👏👏👏👏
پرداخت برای برنده شدن؟ آره یه جورایی شما می توانید چیزهایی را در بازی به دست آورید، اما در هر بازی که از قمار لوت باکس استفاده می کند، در نهایت به همان وضعیت ختم می شوید. همچنین اگر اتصال شما کاملاً بکر نیست، هر از گاهی کمی باگ می شود. به عنوان مثال آخرین بازی من در سطح 9 را در نظر بگیرید. Mauchen من را به جلو برانید. ناگهان شناور شد بازی اوت می شود. وقتی دوباره راهاندازی میکنم، دقیقاً مقابل جایی هستم که شروع کردم، خیلی مرده و برای تیم بیفایده بوده است. اما برای چرخاندن مغز و تانک های تیراندازی عالی است.
اصلا شبیه عکساش نیست
بازی خوبیه ولی سخت میره توش
World of Tanks Blitz یک بازی واقع گرایانه بصری در مقیاس بزرگ است که به طور دقیق تر، یک سرگرمی اعتیاد آور است! هشدار به همه بازیکنان: قلدری رخ می دهد. اجازه ندهید این شما را دلسرد کند. WOT Blitz یک بازی رقابتی چالش برانگیز است که تانک ها را از بسیاری از کشورها ترسیم می کند. ارزهای به دست آمده عبارتند از: الف) اعتبار ب) تجربه رزمی و ج) طلا. با هم، این بازیکنان را قادر می سازد تا از طریق تحقیق در سطوح 1-10 TANKS پیشروی کنند! خرید پول همیشه اختیاری است. در نهایت، کلمه عملیاتی WOT Blitz = FUN!!!
انصافا داره بدتر میشه من دیگر از گیم پلی بازی لذت نمی بردم. خیلی بد عقب افتاد و باعث شد بیشتر بازی را ببازم.
Law Empire Tycoon-Idle Game Simulaatio teb
کیرم توی کون سازندش همین. یه بازیه pay to win real
بازی دوپ. می دانید هر زمان که بازی را به روز می کنم باید برنامه های خاصی را برای آپدیت 30 مگابایتی حذف نصب کنم. فکر میکنم به خاطر بهروزرسانی داخل برنامه است و اگر نیاز به دانلود تکسچرهای HD دارید، به فضای بیشتری نیاز دارید. پس آیا میتوانید آن را طوری بسازید که ما بتوانیم گزینههای hd را خاموش کنیم و مطمئن شویم که هرگز این اتفاق نمیافتد. متشکرم
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بهترین بازی تو سبک نبرد تانکه بهتر از این اصلا🥺❤️
آپدیت جدید کلی مشکل دارهبعضی وقتا واسه استارت بتل باید۷ ۸ دقیقه منتظر بشی ۱ وقتاییم که هرکاری میکنی تو بازی نمیره و ارور میده درستش کنید لطفا ممنون
بازی برجسته هدف گیری خودکار یک نفرین و یک هدیه است. در برابر حرکت تانک ها از راه دور عالی است. هنگام تیراندازی در برد متوسط برای نفوذ زره بد است. تانک های روسی می توانند در IV-VII بسیار آزاردهنده باشند. اتلاف زمان عالی با سرعت عمل سریع برای سطوح آسان V-VIII. گرافیک: 7/10 مبارزه: 9/10 واقع گرایی: 8/10 کلی: 9/10.
بازی هنوز خوب است، اما من همیشه به خاطر خواستگاری در بازی باخت هستم. من همیشه بازیکنان وحشتناکی را در تیم خود جذب می کنم و اقدامات رقت انگیزی انجام می دهم. لطفا این را اصلاح کنید
😐😐😐😐😐😐😐
تقریبا یک سال پیش به این بازی امتیاز 5 ستاره دادم. بعداً به دلیل مشکلات گیمپد یا کنترلر و برخی مشکلات گیم پلی نیز امتیاز 1 ستاره دادم. اگرچه بازی با تانک های دقیق با حقایق تاریخی روی آنها هنوز یک بازی سرگرم کننده است، متاسفانه گیم پلی به دلیل رفتار گیمر دشوار شده است. با Pandemia بسیاری از گیمرها مشکلات سلامت روانی مانند مدیریت خشم و افسردگی و اضطراب دارند. آنها در هنگام شکست توهین می کنند و قلدری سایبری انجام می دهند.این بد است...