Post by orowabbemas on Feb 28, 2022 18:07:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор примогема ▞▞▞
▞▞▞ Grand Mountain Adventure 2022 version ▞▞▞
Платио сам пуну верзију игре, даћу вам много бољу оцену када је добијем.
Топ..лепа графика предели..стварно лепо урадјена игрица..💪👍
Управо сам почео да играм игру, волим сликовите погледе и беспрекорно кретање, али игра се руши сваки пут када се појави оглас. Претходни корисник у одељку за рецензије такође се суочио са истим проблемом. Користим ОнеПлус 8 Про.
Њбоља игриса за скијање и сноу борд али назалост се плаћа али пробајте свакако прве три планине супер је
Веома углађена игра. Графика је заиста лепа и добра количина садржаја. Камера понекад може бити мала препрека и било би сјајно када бисте могли да имате перспективу из трећег лица; Мислим да би то заиста побољшало игривост. Пошто је комплетна куповина игре у игри, не можете је ставити у породичну библиотеку, што је на жалост. Има подршку 21:9 што је одлично. Све у свему једна од најбољих игара на Андроиду које сам играо.
Усране контроле, немогуће је управљати, апсолутно мрзим ово, драго ми је што сам га се отарасио!
Ограничена количина забаве. Волим ову игру. Али ако не платиш, не играш. Добио сам свих 39 пролаза, завршио све изазове. Али не могу да наставим.деинсталирање. непоштовање одговора
Углови камере су заиста тако лоши и прилично је неугодно и ниједан прелаз није глатки, само генерално није лепо искуство
После рекламе, морам ићи од почетка...Изнова и изнова..
Не купујем много игрица на мобилном телефону, али сам морао да откључам целу ствар након што сам се забављао са првом планином током дана. Хвала вам на труду, то се види. Да ли сте размишљали о примени додатних подешавања квалитета? Средњи ниво са неком врстом АА, али без ефекта замућења би био добродошао додатак. С обзиром на то како сте развили мотор, морам да замислим да је то техничко ограничење, али помислио сам да питам. Хвала још једном на овој дивној игри.
За мене је тешко контролисати, графички изгледа неуредно.
Корисно само убити убити време убити..Барем друге игре могу да се играју из забаве и програмер ми је одговорио 'која игра би рекла да не убија време' и да, прихватам то, али можеш да направиш своју будућност играјући друге игре и још увек се забављаш, али ова игра је прави губљење времена немате где када играте игру... И овог пута дајем 1 звездицу од 2 звездице јер ми се није допао одговор програмера
Нема упутства о томе како да идете на следећу мисију
Заиста добра игра. Само једна мапа осим ако не платите више. Осим тога, лако би било 5 звездица.
Одлична игра, нема пуно реклама, контроле су добре и интуитивне (понекад не жели да ради оно што унесете као родео или спин).Камера би могла да буде боља јер с времена на време заиста не можете да видите куда треба да идете (камера "низбрдо" би била добра баш као у телескопу)
Свеукупно одлична игра, изузетно смирујућа за играње, и веома добро углађена графика и пејзаж. Ако се перспектива промени и евентуално се дода перспектива из првог лица, ово би била савршена игра са 5 звездица!Прелепа текућа игра која је веома отворена за истраживање. Нажалост, има озбиљних грешака за рушење и морате да платите да бисте отворили сву игру.
Grand Mountain Adventure Sport dsu
Заиста пристојна игра. Потребно је мало угланцати јеловнике и можда неки трикови, али могуће је да их још не знам све. Такође молимо вас да додате сноубординг. Веће површине ван стаза. Можда мало прилагођавања. Повпов?
Игра заостаје као пакао (виво и12) поправите или јавите захтевима. Уреди: Поставио сам сва подешавања на ниско, али и даље касни као максимална подешавања зашто?
Стварно мрачно и могао сам да видим екран чак и са повећаном осветљеношћу. (Одговарајући програмеру --- у реду, покушаћу)
Одлична игра, сјајне карактеристике, али немогуће је играти без прекида, након огласа екран приказује само црну боју. Морао сам да затворим и поново отворим апликацију сваки пут када се репродукује. Фрустрирајуће!!
не знам шта се дешава, али када отворим игру, не прекрива у потпуности мој екран као што је само квадрат у горњем левом углу екрана телефона и тако ми је тешко да видим шта се дешава. било би сјајно ако се ово не догоди, тако да могу дати само 2 звездице за ово
игра је одлична, али имам мучнину због угла камере испред. додајте контролу камере да бисте је променили? Желим да се види позади лика да видим шта је напред.
отворио сам апликацију и она је отишла на црни екран нисам могао да променим јачину звука или да укључим или искључим телефон не знам како сам га укључио волео бих да видим да ли могу да играм игру, али не ризикујем да отворим апликацију, ја ћу промени моју оцену када се поправи
Тако једноставно за преузимање и играње само неколико минута, бесплатна верзија заправо пружа квалитет, не плаћа се за победу, забавну механику, једноставне контроле, невероватно лако да поново покренете трку ако сте једва забрљали. Искрено, ово је она савршена мобилна игра коју сам годинама тражио.Купио сам целу игру (исплати се упркос коришћењу бесплатних гоогле плаи наградних поена). Бесконачно ћу препоручити ову игру. Играјте, подржите програмере.
Недостаје датотека. Оббс недостаје ми говори да преузмем са веб локације. Нећу преузети са непоузданог сајта.
Свиђа ми се ова игра, због чега је тако тешко написати ову рецензију. Нашао сам ову игру током закључавања и била је одлична. Новац је у последње време све мањи, али сам се потрошио и купио „пуну верзију“ ове игре. Био сам тако разочаран када је зимско проширење било додатно наплаћено. Разумем да и програмери морају да живе, али волео бих да је било јасније да цела игра не укључује више планина. Заиста бих волео да постоји начин да се гледају рекламе да би се играо нови мтнс или тако нешто.
Добра је
Дајем 4 старта само зато што игре не изгледају довољно оштро, играм на с20 ултра и изгледа као да играм на 720п или ниже. Иначе графика има карактер, опција од 60фпс изгледа изузетно глатко и музика је такође веома лепа, такође би било добро додати приказ од трећег лица и можда учинити да игра ради на 120фпс за нове телефоне са екраном од 120хз и моћнијим хардвером.
Grand Mountain Adventure Deportes jmf
Сјајно
Руши на андроид 11, не знам зашто је тако. молим поправи
Уживајте у игри, али сваки пут када се оглас заврши, игра се руши и заврши на црном екрану. Размислио бих о куповини да бих се решио реклама, али бих прво желео да играм више од упутства.
Ово мора да је најбоља скијашка игра за андроид. Заиста доноси осећај класичног скијашког одмора, кретањем различитим рутама, лифтовима, малим кабинама у којима служе топлу чоколаду. То је прелепа игра. Уреди: Чини се да не могу да вратим куповину. Не могу чак ни да пронађем опцију за то
Веома забавна игра, једина ствар (@гаме девелопери) пре ажурирања сте могли да ресетујете игру и поново је играте, али та функција је сада нестала. Играо сам игру до краја, али добијам таблу и желим да је ресетујем. Иалл би дефинитивно требало да врати ту функцију.
Игра је забавна, али плитко губи време. Неки од курсева захтевају прецизност и игра се ту распада. Контроле на додир нису довољно прецизне за стазе, а повучена камера која циља узбрдо значи да морате да запамтите курс. Ово ствара фрустрирајуће сценарије у којима понављате исти курс док га не научите напамет, а богови насумице вас благослове (јер сигурно не можете бити прецизни када игре то желе)
Не знам да ли су момци који су направили ову игру раније скијали, али када одем, не скијам низ планину уназад. Мислим да је лепо видети куда идете.
Ово је забавна игра, али превише је лако додирнути екран и пропустити савет или поруку која се појавила. Морао сам да пропустим најмање 80% до сада. Било би лепо моћи да их видите све наведене како их добијете.
Bubble Shooter Jednoduché hry hod
Grand Mountain Adventure ስፖርት lvy
Немогуће је контролисати, одустао након 10 минута. Губљење времена.
Заиста лепа игра и графика. Репродуцира глатко, али су потребни различити углови камере. Купио сам игру након неколико сати играња -- молим вас да ми дате опцију "преглед унапред", тако да не играм уназад. Волео бих ПОВ иза скијаша - било би ми забавније.