Post by orowabbemas on Feb 28, 2022 17:55:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Candies \u0027n Curses 2022 version ▞▞▞
Dobré, ale pridajte kostýmy, ktoré nestoja skutočné peniaze, viem, že vás toto hodnotenie ovplyvňuje, tak ho zmeňte a ja svoje hodnotenie zmením
Chcel som to mať rád, ale často to zamrzlo a väčšinu času som sa do hry nevedel dostať. opravte tieto chyby pri lámaní hry a môžem hru správne ohodnotiť.
Skvelá hra s väčšími chybami Už som hral CnC na svojom staršom zariadení a keď som to videl v odporúčaniach, rozhodol som sa to skúsiť znova. Ale po spustení hry ma okamžite privítala chyba: tlačidlo Nová hra nereagovalo a musel som reštartovať aplikáciu. Dokonca aj keď som hru konečne spustil, videl som natiahnuté textúry a opäť nefungujúce tlačidlá. Nutnosť reštartovať hru zakaždým, keď potrebujete niečo urobiť, je neprijateľná. Jednoducho dúfam, že tím Tako Boy to napraví.Hra je zábavná, aj keď ovládanie založené na rýchlych dotykoch a potiahnutí môže viesť k nepríjemným prelínaniam pohybov a skokov. Umenie je naozaj dobre urobené s nádhernými animáciami. Vylepšenie však môže byť veľmi drsné a svetlá majú tendenciu mať pocit, že majú príliš malý dosah. Hlavným problémom je však šialené množstvo reklám – reklama na KO'd, sledovanie reklamy na pokračovanie, reklama na koniec hry a ďalšia reklama na načítavanie hlavnej ponuky. Cincher? 25 USD na odstránenie reklám (alebo 12,99 USD vo výpredaji! Ooh!).
Hra sa mi páčila, ale neuložila som pokrok, opravte prosím túto chybu, ktorá sa stane, keď ukončím a potom vstúpim
Skvelá hra. Nechcete však zaplatiť 10 dolárov za odstránenie reklám. Možno viac ako 2 alebo 3 doláre, ale nie 10.
Magic Rush: Heroes Rollenspel rkjx
pamätáte si ešte v 90. rokoch, keď od vás videohry nič nevyžadovali? nepredával cheaty ani skratky, aby veci „uľahčil“, ale obetoval cennú hrateľnosť. Hrať to je presne taký pocit. Len úprimná dobrá hra, ktorá nežiada veľa. Je to náročné, ale nie nemožné. Ak máte radi videohry z 90. rokov, naozaj to odporúčam, veľmi nostalgické. Ďakujem
Candies 'n Curses Аркады dzt
Páči sa mi koncept a grafika, ale písmo je hrozné a ťažko čitateľné.
Úžasná hrateľnosť s progresívnym prvkom podobným rougue. Platba za deaktiváciu reklamy je príliš vysoká. A hoci sa o hernú kozmetiku tejto hry príliš nestarám, myslím si, že kozmetika ako progresívna odmena alebo cena vo väčšom cenovom rozpätí, viac ľudí sa môže zapojiť do zábavy so skinmi
Je to naozaj dobré...veľmi sa mi to páčilo..ale nedávno nemôžem prejsť cez ponuku „stlačením štartu“...klepnem na chrbát a zobrazí sa ponuka ukončenia..ale nemôžem klepnúť ani na zrušenie, ani na ikonu zelené tlačidlo
Príšerné ovládanie, má zbytočné oneskorenie, aj keď mnohokrát potiahnem v smere, nefunguje to, odpadky, opravte to, PROSÍM
Zaujímavá hrateľnosť. Nie to, čo som si myslel, že to bude. Celkom zábava robiť pokroky. Voliteľné reklamy na zdvojnásobenie bodov a čo nie. Ale keď po prvej miestnosti začala hrať 30-sekundová reklama. Práve som to odinštaloval. Zaplatil by som za žiadne reklamy. Ale nie za 14 dolárov, len aby ste mali zdvojené reklamy. :/ inak fajn hra.
Skvelá a jednoduchá mechanika ťahania. Ľahko však skočiť alebo dole, keď sa chcem len otočiť, skončiť tak, že narazím na duchov a stratím život. Rovnako ako umenie celkovo. Písmo je však príliš ťažké na čítanie a mnohé ponuky vyzerajú naozaj rušne a v skutočnosti ich nečítajú a len sa preklikávajú. Ale celkovo sa koncept páči. Nerozumiem platobnému systému za upgrade
Hra sa mi páči, ale má pár nedostatkov. Väčšinou beží veľmi dobre, no v úplne náhodných momentoch trochu zaostáva. Mám tiež problém s tým, že niektoré moje vstupy sa neregistrujú správne. Niekedy s mečom Molli seká, ale nepohne sa ani o poschodie. Respawn reklamy by niekedy stále viedol k ukončeniu hry, ako aj k rozbitiu všetkých tlačidiel ponuky. Napriek tomu by som hru odporučil.Chyby sa stanú len niekedy a rozhodne to neuberá na zábave!
Synchronizácia v online hre a v offline hre nie je najlepšia. Hral som ako blázon a dosiahol som lvl20, potom keď som online, vrátil som sa na lvl9. Je smutné vidieť, že toto úsilie vyšlo nazmar.Je to dobrá aplikácia, len zaostáva v tom, ako nemôžete prejsť na mapu, keď ju dokončíte. Veľmi sa snažím dokončiť úroveň a dokončím ju, potom zomriem. ALE NEMÁM POVOLENÉ VRÁŤ SA SPÄŤ MUSÍM ZAČAŤ ZNOVU!
Bol som trochu sklamaný, pretože milujem umenie a hudbu a tiež hrateľnosť, ale postup je príliš pomalý. V hre sú 2 meny, ktoré môžete použiť na upgradovanie a nákup nových vecí a dostanete ich neuveriteľne pomaly. Tak pomalé, že to z hry uberie väčšinu zábavy, keď kvôli tomu jednoducho nemôžem napredovať.
Minimálne polovica nepriateľov a ich útokov nie je v skutočnosti navrhnutá pre rozloženie hry a jej schému ovládania, vďaka čomu sú mnohé úmrtia lacné a nevyhnutné. Umenie a hudba sú pekné.
Candies 'n Curses 아케이드 oehq
Milujem hrať túto hru, keď sa mi neopakuje zamrznutie a padanie celého telefónu, aby som sa vypol. Je to na hovno, pretože som to naozaj rád hral.
Jedna chyba Je to celkom zábavná hra, ale je tu jeden menší problém, ktorý som videl iba pri tejto hre. Ak získate úspech v službe Google Play, čo je dosť často, stratíte schopnosť vedieť, ovládať svoju postavu.To znamená, že ste náchylní na to, že vás niekoľkokrát zasiahne šéf alebo príšery, ktorým čelíte. Okrem toho skvelá hra.
Veľmi sa mi páči hra, umenie je rozkošné, kúzla sú naozaj pekný nápad, ale bol som trochu smutný, keď som sa dostal do druhej fázy a keď som tam zomrel, poslali ma späť do fázy 1, možno pridať ťažká vec? Napríklad jednoduché kontrolné body medzi fázami, kde na médiu a hore nie, len nápad, celkovo skvelá hra!
Milujem túto hru, je super zábavná, ale má problémy a raz som ju musel vymazať, pretože práve sčernela, a druhýkrát, pretože sa neustále objavovala aktualizácia a nezmizla, hoci som ju už aktualizoval!
Zbožňujem hru, ale aby ste sa skutočne dostali kamkoľvek, musíte brúsiť a brúsiť, aby ste získali nové lepšie lampáše a vylepšenia a je to príliš únavné! Buď uľahčite získavanie vecí alebo znížte ceny a potom pôjdem na 5 hviezdičiek, pretože túto hru naozaj milujem. je to milé a má to aj skvelý príbeh.
Táto hra ukazuje potenciál mobilného trhu. Obchod s mobilnými aplikáciami mal vždy stereotyp bezduchých tycoonových hier alebo sotva funkčných bežcov. Toto skutočne prerušuje cyklus. Predpoklad a hrateľnosť sa spájajú a vytvárajú solídny zážitok pre každého, kto hľadá skvelú hru na jazdu autom. Dokonca aj prídavky sú spravodlivé a spravodlivé. Prichádzajú ako trest alebo sú voliteľné na zbieranie ďalších predmetov. Jediná priemerná vec je dizajn úrovní a náhodné umiestnenie nepriateľov. Dobrá práca.
Candies 'n Curses Arkada phsz
Nemôžem prejsť poklepaním na spustenie, jednoducho mi to nedovolí hrať. Mimochodom, mám tiež Samsung S8. Opravte problém, veľmi by sme si to vážili, ďakujem
Úžasná hra, naozaj úžasná, ale dokážete to urobiť tak, že ak otočím telefón hore nohami, hra sa prevráti, aby som mohol používať celú aplikáciu, pretože môj telefón je pokazený a časť z nej nebude fungovať 4 hviezdičky, kým nebudem môcť používať všetky z funkcií, pretože nemôžem používať kúzla, pretože som zašiel ďaleko a nemôžem sa vrátiť
Je to skvelá hra, ale dvakrát som sa vrátil na úroveň 6 (prvý, keď som bol na úrovni 10 a druhý, keď som bol na úrovni 12) z nejakého neznámeho dôvodu. Potom je tu problém s ovládaním. Keď som sa vrátil na úroveň 6, druhýkrát sa kontroly rozbili. Bolo to oveľa pomalšie ako predtým, takže som mal ťažšie ovládať Molly. Možno je to môj telefón, ktorý je pomalý, ale pre istotu ho stále skontrolujte. Opäť skvelá hra, ale stále je čo zlepšovať.
Hra je zábavná a ironicky na ten správny sviatok, aby vyšla. Príbeh je jednoduchý, grafika dobrá a retro a hudba mi pripomína Maria a Sonic. Ovládacie prvky sú trochu skreslené. Ide o oneskorenie pri skákaní hore a dole. Tiež si želám, aby si prestal behať, keď nevládzeš. Ale stále je to dobrá hra. Tiež som si všimol, že vývojár je z New Yorku, veľkého jablka, odkiaľ pochádzam. Kámo, potrebujem od teba nejaké tipy, snažím sa vytvárať hry ako tieto a je to ťažké. Blahoželám vám a ostatným vývojárom, skladateľom, zvukovým a hudobným dizajnérom, všetkým k tejto hre👍
Nie veľmi dobre.KRÁĽ DUCHA NEPOHRANITEĽNÝ
Niektorí nepriatelia a bossovia sú neviditeľní a nemôžem s nimi bojovať
Naozaj skvelá hra. Táto hra má reklamy, ale takmer nikdy sa nezobrazujú alebo sú voliteľné. Dokonca aj keď si jeden pozriete, môžete ho preskočiť za 5 sekúnd. Je to návyková arkádová hra s bossom so skvelou hudbou a umením. Túto hru musíte mať!
Skvelá hra, aj keď trochu krátka, mám pocit, že keď som to raz pochopil. Poraziť hru bolo naozaj jednoduché a potom sa z toho stal grindfest, keďže jediné, čo zostávalo urobiť, bolo zbierať duše potrebné pre ostatné zbrane. Ale okrem toho, celkom zábavná, dobrá hra.
nespravodlivý systém oživenia. Ako poslednú možnosť kliknem na „pozrite si video na oživenie molli“ a potom sa mi nezobrazí video, keď reklamy medzi miestnosťami fungujú dobre? potom sa Molli neoživí a musím hru zavrieť, pretože ma nevráti späť do hlavného menu. Tiež sa mi zdá miera výskytu príšer trochu smiešna, keď sa dostanete na 3. úroveň, ale je prijateľná. za predpokladu, že môžem oživiť.
Ak si zaciatocnik😲 .... Budes frustrovany ako si chces hru odinstalovat 😟....neviem ako to je vo vyssich leveloch 😐... Kedze som hru po polke zmazal -hodina hrania 😶
Veľmi zábavné len to, že úrovne sú veľmi ťažké aj pre začiatočníkov (z mojej skúsenosti) a neviem, či to dokážete, ale urobiť prvú úroveň o niečo jednoduchšou?
Má potenciál. Hodnotil by som to vyššie, ale pár mojich kúziel, konkrétne to vyvolávanie netopierov, o ktorom viem a rád ho používam, sa opäť zablokovalo. Táto hra je oveľa menej zabugovaná ako väčšina ostatných, ale stále je to len diamant v surovom stave
Skvelá hra celkovo. Chce to trochu doladiť. -Reťazový merač zábleskových svetiel a mečov klesá príliš rýchlo a poklad prekliaty, kyslé srdce, sotva niečo urobí. -Vizuálny bug, kde srdcia zostávajú rovnaké aj po zásahu. -srdce duší sa cítia ako milovníci sladkostí zbytočné -chyba, pri ktorej vyskakujú upozornenia, že hra nereaguje (fb messenger)
Dobrá hra s potenciálom byť skvelá. Pixelová animácia je neuveriteľná. Bohužiaľ, niektoré herné prvky neobstoja. Väčšina kliatieb je príliš situačných na to, aby boli užitočné. Boje s bossmi trvajú príliš dlho. Predvolená rýchlosť merača reťaze je príliš vysoká. Väčšina vedľajších úloh trvá príliš dlho na splnenie odmien, ktoré získate (napr. majú za úlohu priniesť postave kúzlo Soul Meter a získanie kúzla trvalo dva týždne – odmena bola 500 duší). Tiež - prosím, dajte mi kľúč po súboji s bossom.
ehhhh- Páči sa mi koncept a všetko, a som si istý, že hra môže byť naozaj dobrá, ale táto hra potrebuje len vyleštené- (tiež som v týchto veciach trochu zlý, lol), ale s duchmi nepriateľov je ťažké povedať, kedy ste schopní útočiť a nejako vás stále dokážu poškodiť, ak máte ďaleko nad hlavou- hra tiež nie je jasná v tom, ako úrovne fungujú a prechádzajú- tiež sa mi nezobrazujú kontextové okná s reklamami, ale množstvo in -vyskakovacie okná hier pre nákupné ponuky alebo tipy sú nepríjemné- (prepáčte, že to trvalo dlho)
Odomkol som nejaké veci v hre, ale teraz som naštvaný, pretože nič z toho, čo som odomkol, sa neuložilo, oprava sa pokazila alebo hru odinštalujem. Zastavte stratu zákazníkov
Neviem, čo som robil zle, ale už som bol na úrovni 3, ale vždy, keď stlačím tlačidlo prehrávania, vždy sa vrátim na úroveň 1.
Roztomilé, náročné a veľmi zábavné. Mobilné hry si často pletú náročné so zlou hernou mechanikou, nie s touto. Nádherne zjednodušená hra, ktorá vyžaduje, aby ste premýšľali a menili stratégie na základe miestnosti a vášho herného štýlu a zároveň poskytovali dobrú výzvu. Nikdy ma neprestane baviť svojou rýchlou hrateľnosťou, rozkošným umeleckým štýlom a širokou škálou nepriateľov. Molli je roztomilá a jedinečne navrhnutá postavička. A všetci nepriatelia sa zdajú povedomí, no svieži a nostalgickí. Ja odporúčam.
Hru ani neotvorí správne. Keď sa pokúsim spustiť aplikáciu, spýta sa ma, či sa chcem pripojiť k účtu Tacoboy, takže stlačím spustiť novú hru. Tlačidlo sa nestlačí a nemôžem sa dostať cez tento bod.
Príliš platiť za výhru v hre svojho žánru a kalibru, všetko, čo robíte, je švihnúť hore a dole, kým nezomriete. Kvôli dlhej dobe, ktorú budete hrať túto hru, je nespravodlivé, že si nemôžete kúpiť kostýmy s hernou menou. Je absurdné pýtať si 7-8 dolárov za jedinečný kostým. Je to dobrý žrút času, ale nestrácal by som čas hraním, ak chcete zažiť hodnotnú zábavu.